Košarka

Jusup o Božiću: 'Dobili smo sjajnog igrača, nadam se da će nastaviti u istom ritmu'

Branimir Korać • utorak, 18.10.2022.
Jusup o Božiću: 'Dobili smo sjajnog igrača, nadam se da će nastaviti u istom ritmu'
Foto: FaH

Zadar je sinoć stigao do druge pobjede u ABA ligi ove sezone slaveći s 96:90 protiv Mege. Odlična utakmica Zadra, posebno Luke Božića koji je još jednom dominirao...

Velika pobjeda za Zadar, nakon startnog slavlja protiv SC Derbyja te tijesnog poraza kod Mornara, Zadar je u trećem kolu slavio protiv Mege. Iako su mnogi predviđali totalni kolaps za hrvatske klubove u ABA ligi, Zadrani guraju posve drugim smjerom.

"Presretan sam jer smo dobili sjajnog protivnika i inače vrlo kvalitetnog, a doveli su još i Dragana Milosavljavića iskusnog igrača koji dok je imao svježinu nam je radio velike probleme. Oni su šuterski sjajno otvorili utakmicu, pogađali su za tri poena i nije bilo lako se vraćati, ali nismo gubili glavu. U unutarnjoj igri smo dosta dobivali od Božića. Na kraju poluvremena sam imao dojam da s obzirom na njihov šut i nemaju veliku prednost. Pokušao sam uvjeriti igrače da ukoliko im stane šut i mi riješimo defanzivni skok da imamo šansu za pobjedom. Na kraju nam se vratila ta naša borbenost i želja za pobjedom. Zahvalio bih se publici na sjajnom bodrenju i pozivam ih da dolaze i ubuduće. Puno nam znače i zajedno moramo pokušati napraviti nešto više", rekao je nakon susreta Danijel Jusup, a prenosi Zadrova stranica.

Luka Božić odigrao je utakmicu na rubu triple-double, potpuno je dominirao susretom i bio daleko najbolji pojedinac.

"Dobili smo sjajnog igrača. Ovo mu je već treća utakmica u ovom natjecanju kako igra na izuzetno visokom nivou i ja se nadam da će nastaviti u istom ritmu. Ne bih ga htio prerano hvaliti, ali mislim da mogu jer nije on tip koji leti. Ali i ostali su odigrali sjajno. Bez doprinosa svih igrača ne bi došli do pobjede. Čestitam im svima", dodaje Jusup.

FOTO: HINA/ Zvonko KUCELIN

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!