Nogomet

Bišćan: 'Ishod ždrijeba još više pojačava naš optimizam da ćemo se plasirati u četvrtfinale'

Mihaela Bradovski • utorak, 18.10.2022.
Bišćan: 'Ishod ždrijeba još više pojačava naš optimizam da ćemo se plasirati u četvrtfinale'
Foto: FaH

Hrvatska nogometna reprezentacija do 21 godine saznala je protivnike na Europskom prvenstvu koje se održava sljedeće godine...

Rumunjska i Gruzija bit će domaćini Europskog prvenstva do 21 godine sljedeće godine u olipnju. Hrvatska je saznala protivnike u skupini, ima izazovnu, ali prolaznu skupinu.

S Hrvatskom će u skupini biti Španjolska, domaćin Gruzija i Ukrajina, Španjolci su favoriti, a s ostalima Hrvatska može igrati.

"Možemo biti zadovoljni ždrijebom, dobili smo Rumunjsku kao jednog od domaćina, Ukrajinu i Španjolsku. Naravno da se Španjolci izdvajaju kao momčad koja bi trebala biti favorit skupine, ali Rumunjska i Ukrajina sigurno nisu bolje od nas. Rumunjska će kao domaćin biti vrlo nezgodna jer domaćin uvijek igra nadahnuto i ima veliku pomoć publike. U svakom slučaju, ishod ždrijeba još više pojačava naš optimizam da ćemo se plasirati u četvrtfinale. Ostalo je dosta vremena da se pripremimo za nastup na Euru, najvažnije je da na raspolaganju imamo što je moguće bolju momčad jer ćemo u tom slučaju biti vrlo kompetitivni. Sve u svemu, vjerujemo u naše dečke i vjerujemo da smo u stanju proći skupinu", istaknuo je izbornik Igor Bišćan.

FOTO: HINA/Damir SENČAR

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • cameosis18.10.2022. u 20:09
    pomalo bišćane, smanji doživljaj. prvo rezultati, onda velike izjave, ne obrnuto.
    cameosis