Nogomet

Oršić: 'Samo moramo biti hrabriji nego u Milanu, fantastični su, ali imat ćemo šansu'

Branimir Korać • ponedjeljak, 24.10.2022.
Oršić: 'Samo moramo biti hrabriji nego u Milanu, fantastični su, ali imat ćemo šansu'
Foto: FaH

Velika su očekivanja uoči sutrašnjeg dvoboja od Mislava Oršića koji je već srušio Chelsea, a zabio je i Milanu na San Siru...

Pred Dinamom je nova velika utakmica, a Mislav Oršić svjestan je kako Modri moraju biti na svom maksimumu ako nešto žele iz ovog dvoboja.

"Nema se tu nešto novo za reći. Nova velika utakmica protiv velikog kuba. Nadam se da ćemo se dobro pripremiti i biti sutra pravi na terenu i uz pravu podršku s tribina dobro odigrati."

U Milanu je bilo vrlo teško i Dinamo je tamo izgubio s 3:1.

"Ta utakmcia u Milanu je bila teška iako smo na kraju odigrali ok. Dobili smo nesretne golove i bilo se teško vratiti. Osjetili smo ih na terenu pa tako sada imamo i neku bolju sliku o njima, nadam se da će to biti bolje. Osobno ne zamaram se brojevima, nekada ti uđe, nekada ne, kao i svakom napdaču, moram nastaviti samo raditi."

Oršić smatra kako je Dinamu sada možda i lakše nego prije prvog kola i Chelseaja.

"Dvije različite situacije, sada nam je možda i lakše. Prije Chelseaja nismo znali što očekivati, ali dobro smo krenuli, to nam je dalo vjetar u leđa. Igramo doma i imamo veliku šansu za dobar rezultat."

Taj dobar rezultat bio bi prolazak skupine i ostanak u Europi.

"Baš smo pričali u svlačionici da nam je to velika šansa, ovo bi bila kruna svega i dat ćemo sve od sebe."

Što popraviti u odnosu na prvi dvoboj?

"Samo moramo biti hrabriji nego u Milanu, fantastični su, ali imat ćemo šansu i s loptom moramo biti hrabriji i opušteniji."

Oršić ipak ne očekuje totalni napad Milana.

"Svaka utakmica je priča za sebe, ali ne vjerujem ni da će puno srljati. Morat ćemo se dobro pripremiti na sve faze i biti jako koncentrirani."

FOTO: HINA/ Tomislav Pavlek

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!