Rukomet

Obrvan: 'Trebamo biti zadovoljni, igrali smo protiv kvalitetne ekipe s vrhunskim igračima'

Mihaela Bradovski • četvrtak, 27.10.2022.
Obrvan: 'Trebamo biti zadovoljni, igrali smo protiv kvalitetne ekipe s vrhunskim igračima'
Foto: Daniel Kasap/HINA

PPD Zagreb odradio je u Varaždinu borbenu i ravnopravnu utakmicu protiv Wisle iz koje je izvukao remi 26:26 iako se nadao punom plijenu...

Ivica Obrvan i njegovi igrači vjerovali su kako protiv Wisle mogu do pobjede, ali nisu uspjeli iako su imali napad za pobjedu.

"Pohvala igračima na jednoj izuzetno borbenoj utakmici. U kojoj smo, posebno u drugom poluvremenu, dali sve od sebe da osvojimo barem bod. Mislim da je zasluženo."

Wisla je dobro reagirala na kraju u obrani.

"Imali smo taj zadnji napad, nakon što smo se obranili. Bilo je malo vremena za njega i da pokušamo pobijediti. Nismo uspjeli jer smo jednim prekršajem dovedeni u situaciju da je vrijeme isteklo."

Zagreb je bolje izgledao u drugom poluvremenu kada je potpuno uhvatio priključak.

"Pohvalio bih igrače za to drugo poluvrijeme, bili smo puno bolji što se tiče obrane, a ona nam je davala prostora da na određeni način napravimo i preokret. Dobili smo i Slavića u drugom dijelu drugog poluvremena koji je obranio nekoliko ključnih lopti. I malo po malo bili smo u poziciji da, par minuta prije kraja, čak i povedemo."

Trener na kraju nije bio nezadovoljan.

"Trebamo biti zadovoljni, igrali smo protiv kvalitetne ekipe s vrhunskim igračima. Iščupali smo se iz nekih kriznih situacija što je za svaku pohvalu. Neki mladi igrači koji su igrali prvi puta su iznijeli dosta tereta."

Sljedeći tjedan na rasporedu je dvoboj protiv Dinama iz Bukurešta.

"Treba biti čvrsto na nogama, ali se nadam da će nam ovo dati određeno samopouzdanje za iduću srijedu kada igramo utakmicu s Dinamom Bukurešt."

FOTO: HINA/ Daniel KASAP

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!