Nogomet

Karoglan: 'Ne bih bio zadovoljan neriješenim, Hajduku je uvijek imperativ pobjeda'

Branimir Korać • petak, 04.11.2022.
Karoglan: 'Ne bih bio zadovoljan neriješenim, Hajduku je uvijek imperativ pobjeda'
Foto: FaH

Hajduk u subotu od 17:30 igra protiv Osijeka, a Mislav Karoglan najavljuje kako će hajduk i u ovom susretu ići na pobjedu.

Nakon remija u Kranjčevićevoj protiv Lokomotive, Hajduk u 16. kolu SuperSport HNL-a dočekuje Osijek i u utakmici kola traži sva tri boda.

"Spremni smo, atmosfera je dobra, naravno da smo analizirali stvari koje nismo dobro radili u Kranjčevićevoj. Svakako bi bilo dobro doći do pobjede i dat ćemo sve od sebe da to i napravimo", poručuje Karoglan te dodaje o Osijeku:

"Mislim da u ovom trenutku igraju jako dobro, imaju izuzetan napadački potencijal i mislim da su protiv Dinama apsolutno zaslužili pobjedu."

Iako u međusobnim dvobojima nerijetko je bilo čvrsti i gusto, Karoglan se nada dobroj utakmici s pogocima.

"Iako su posljednje utakmice Hajduka i Osijeka bile dosta tvrde i s malo golova, vidjet ćemo u kojem smjeru će sutra ići utakmica. Obje momčadi imaju jednake ambicije, nama je pobjeda imperativ, ali vidjet ćemo u kakvom svjetlu će se Osijek predstaviti."

Za sutra je najavljeno i loše vrijeme što bi moglo otežati posao.

"Treba sve detalje uzeti u obzir i vidjeti kako će se vrijeme razvijati. Zasad je teren jako dobar. Ovo je svakako derbi kola, imamo veliki niz utakmica bez poraza, Osijek isto ima puno odličnih rezultata stoga vjerujem u dobru utakmicu i pobjedu Hajduka."

Karoglana ne zanima remi, on traži pobjedu.

"Sigurno prije utakmice ne bih bio zadovoljan s neriješenim. Hajduku je uvijek imperativ pobjeda i to je realnost s kojom svaki trener Hajduka treba živjeti."

O Osijeku sve zna, tajni nema.

"Dosta smo ih gledati, sposobni su igrati i s trojicom i s četvoricom u obrani, jako su ofenzivna ekipa, fizički odlično pripremljena i rade puno toga dobrog."

FOTO: HINA/ Mario STRMOTIĆ

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!