Nogomet

The Sun: 'Teško je predvidjeti koliko Hrvatska može, vrlo lako bi ponovno mogla do finala'

Branimir Korać, Mihaela Bradovski • subota, 19.11.2022.
The Sun: 'Teško je predvidjeti koliko Hrvatska može, vrlo lako bi ponovno mogla do finala'
Foto: FaH

The Sun je predstavio reprezentacije sudionice Svjetskog prvenstva, a vrlo je neodlučan oko hrvatskih mogućnosti na ovom SP-u...

The Sun je objavio veliku analizu reprezentacija sudionica Svjetskog prvenstva u kojojo je posebno upozorio na Hrvatsku.

Bez obzira što je Hrvatska u Rusiji otišla do finala, što je briljirala u Ligi nacija vrlo nedavno, brojne analize i prognoze Hrvatsku su gurale na margine, mnogi je niti ne spomenuvši.

The Sun ipak upozorava, svjestan kako Hrvatska može svima stvoriti probleme.

"Osvajači srebrne medalje 2018. stigli su u Katar po još. Vrlo je teško predvidjeti koliko daleko će otići jer bi vrlo lako mogli ponovno dohvatiti finale, baš kao što bi mogli implodirati na polovici natjecanja."

"S obzirom na potencijalne protivnike i kvalitetu suparnika u grupnoj fazi, Plasman u četvrtfinale je za Hrvatsku i moguć i poželjan."

"A ako se Brozović oporavi na vrijeme, Modrić zadrži top formu, a Dalićeve trupe opet prisvoje sreću na svoju stranu, četvrtina finala je minimum koji bi trebale postići."

The Sun je u mnogočemu u pravu, Hrvatska ima dovoljno aduta i svakako može napraviti pozitivan rezultat. Niti jedna reprezentacija s kojom se može susresti, ne bi se trebala uoči tih susreta osjećati ugodno.

FOTO: HINA/ Damir SENČAR

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!