Nogomet

Benzema i Varane spremni za prvi trening s ostatkom reprezentacije

Mihaela Bradovski • subota, 19.11.2022.
Benzema i Varane spremni za prvi trening s ostatkom reprezentacije
Foto: EPA

Francuska reprezentacija priprema se za dvoboj protiv Australije koji je na rasporedu u utorak od 20 sati, a još uvijek je vrlo neizvjesno hoće li moći nastupiti Karim Benzema...

Karim Benzema ove sezone ima podosta sitnih problema koji ga muče, nije potpuno spreman i Didier Deschamps ima spremne u opcije ukoliko aktualni vlasnik Zlatne lopte ne bude mogao nastupiti protiv Australije.

Benzema je dosad trenirao odvojeno od ostatka momčadi, a Deschamps je na poziciji središnjeg napadača radio s Olivierom Giroudom.

Slična je situacija i s Raphaelom Varaneom koji je također radio odvojeno od ostatka momčadi te su francuski mediji i za njega tražili zamjenu.

Ipak, stigle su ohrabrujuće vijesti, kako javlja TF1 Benzema i Varane večeras u Kataru prvi put odrađuju kompletan trening s ostatkom momčadi.

Do Australije su tri dana i ostaje za vidjeti hoće li to biti dovoljno vremena da se sjajni francuski napadač oporavi i osposobi za nastup.

Možda je ipak realnije očekivati kako će obojica krenuti s klupe, izbjegavajući rizik, a po potrebi bi mogli ući u igru.

FOTO: EPA/YOAN VALAT

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!