Rukomet

Goluža: 'Pobijedili smo, a griješili smo, još je puno prostora za napredak'

Mihaela Bradovski • petak, 16.12.2022.
Goluža: 'Pobijedili smo, a griješili smo, još je puno prostora za napredak'
Foto: FaH

PPD Zagreb stigao je do pobjede u gostima kod Wisle koju je svladao s 30:26 i tako napravio lijep korak prema nokaut fazi Lige prvaka...

Slavko Goluža s razlogom je bio zadovoljan nakon susreta, isticao je kako je svlestan da njegova momčad ima još puno prostora za napredak.

"Od prvog do zadnjeg - svaki igrač je dao svoj doprinos. U prvom dijelu nismo igrali po dogovoru, trošili smo se u kontaktu. Promašili smo i nekoliko zicera, uvukla se nervoza međutim to je zbog toga što smo puno htjeli danas ovdje. Na poluvremenu smo se dogovorili da ostanemo mirni i koncentrirani i to smo i napravili. Nemam što drugo reći nego čestitati dečkima. Podigli smo letvicu i moramo učiniti sve da ta letvica ostane ovako visoko. Treba nastaviti ići iz utakmice u utakmicu. Dosta smo toga promijenili od mog dolaska u svim aspektima igre i sve bolje to izgleda, pogotovo dok smo svježi i koncentrirani. Danas smo pobjedili, a radili smo greške i to nam govori da tu ima još dosta prostora za napredak. Raduje me da smo izdržali pritisak i ovdje i u Bukureštu i dok god imamo jednog Musu i Gojuna i sve ove mladiće uz njih vjerujem u ovu momčad", poručio je Goluža, a prenosi klupska stranica.

Vratar PPD Zagreba Dino Slavić odradio je odličnu utakmicu i skupio je 13 obrana te još jednom bio od velike pomoći momčadi.

 

"Očekivali smo tvrdu, tešku utakmicu i tako je i bilo. Vratilo im se nekoliko igrača kojih u Varaždinu nije bilo i smatram da je ova Wisla danas bolja momčad nego ona s kojom smo igrali u Varaždinu. Vjerovali smo u sebe do kraja, grešaka je bilo, ali smatram da smo zaista zaslužili ove bodove. Pozitivan šok je sjajno utjecao na cijelu momčad, uzeli smo pet bodova u zadnje tri utakmice i vjerujem da ako nastavimo ovim tempom da bismo trebali proći skupinu."

FOTO: HINA/ Daniel KASAP

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!