Nogomet

Souness: 'Martinez je osramotio i sebe i svoju državu, izgledao je poput vulgarnog klauna'

Mihaela Bradovski • subota, 24.12.2022.
Souness: 'Martinez je osramotio i sebe i svoju državu, izgledao je poput vulgarnog klauna'
Foto: FaH

Potez Emiliana Martineza nakon dodjele trofeja i dalje nailaze na osude sa svih strana, a među one koji su ga kritizirali uključio se i slavni Velšanin Graeme Souness...

Veći dio sportskog svijeta nimalo ne odobvrava ponašanje Emiliana Martineza kojije u svemnu pretjerao i nailazi na osude i nerazumijevanje sa svih strana.

Graeme Souness smatra kako se Martinez neslavnim potezom s trofejom nakon dodjele nije nimalo proslavio i samo se osramotio.

"Zar postoje ljudi kojima je to smiješno? Martinez je osramotio i sebe i svoju državu, izgledao je poput vulgarnog klauna. Ako je to ono po čemu želi biti zapamćen, neka nam Bog pomogne."

Souness je uvjeren kako će Martinez požaliti zbog svega.

"Kakav je respekt pokazao prema domaćin? Čak i prema sebi? Možda ga nije briga, ali trebalo bi biti. Neće biti ponosan na to u godinama koje dolaze, ali to je, na žalost, sada dio ovog finala."

Nije samo taj potez bio sporan, Martinez je imao ispad i nakon izbacivanja Nizozemske u četvrtfinalu, a nije se nimalo ugodno ponašao niti na proslavi naslova prvaka kada je u više navrata omalovažavao Kyliana Mbappea.

FOTO: HINA/ Damir SENČAR

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • cameosis24.12.2022. u 14:36
    graeme souness je škot.
    cameosis