Nogomet

Rendulić na klupi Zrinjskog: 'Ne bih prihvatio posao da nemam ambicije'

Petar Jenjić • utorak, 27.12.2022.
Rendulić na klupi Zrinjskog: 'Ne bih prihvatio posao da nemam ambicije'
Foto: FaH

Novi trener mostarskog Zrinjskog Krunoslav Rendulić ističe da dijeli ambicije njegovog prethodnika Sergeja Jakirovića, kao i aktualne uprave...

Prije nešto manje od mjesec dana Krunoslav Rendulić naslijedio je Sergeja Jakirovića na klupi mostarskog Zrinjskog koji trenutno drži prvo mjesto u prvenstvu Bosne i Hercegovine.

"Da nisam svjestan, da nemam ambicije kao što ih je imao Jakirović i kao što ih imaju ljudi u klubu, ne bih prihvatio ovaj posao. Rezultat je vrhunski i jasno je da je za to zaslužan bivši trener i uprava koja ga je pratila."

Rendulić je do sada u karijeri samostalno vodio Goricu, Šibenik i Istru 1961, a zadnji angažman imao je na klupi Irana gdje je bio pomoćnik Draganu Skočiću.

U ovom trenutku Zrinjskom je najveći konkurent Široki Brijeg koji zaostaje tri boda. Na trećem je mjestu Borac sa šest bodova manje.

"Jasno je da su prvi pratitelji najopasniji, ali prvenstvo dugo traje. Imamo još 14, 15 kola, nije daleko ni Željezničar, a vidim da i Sarajevo ima ambicije. U svakom slučaju, bit će zanimljivo", dodao je Rendulić, prenosi Dnevni avaz.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!