Rukomet

Musa: 'Hrvatska je po meni uvijek favorit i traži pobjedu u svakoj utakmici'

Branimir Korać • utorak, 27.12.2022.
Musa: 'Hrvatska je po meni uvijek favorit i traži pobjedu u svakoj utakmici'
Foto: FaH

Jedan od najiskusnijih hrvatskih reprezentativaca, Željko Musa, s velikim veseljem dočekao je okupljanje reprezentacije...

Željko Musa već je naviknuo u ovo vrijeme biti dio reprezentacije i dok se ostali odmaraju, pripremati se za veliko natjecanje.

"Svima nam je drago biti u reprezentaciji, već smo navikli na ovaj ritam poslije Božića. Ne predstavlja nam to nikakav problem nego radost i sreću što se okupljamo nakon dugo vremena. Probat ćemo što bolje odraditi taj prvi ciklus."

Reprezentacija je u izmijenjenom sastavu, dosta je tu i onih mlađih.

"Ima dosta mladih igrača, a mi stariji ćemo im pomoći da se što bolje uklope i shvate naš sustav jer kao i uvijek moramo prvenstveno biti ekipa, jedna cjelina, da bi nešto više napravio."

Prvi dvoboj na SP-u Hrvatska će imati protiv Egipta.

"Prva utakmica na svakom prvenstvu je najteža, odmah imamo Egipat s kojim možemo puno toga dobiti. Imamo dosta vremena da se za to pripremimo i sigurno je da će ta utakmica usmjeriti naš daljnji put."

Musa je zadovoljan situacijom u reprezentaciji i uvjeren je da se zajedništvom može do dobrog rezultata.

"U hrvatskoj rukometnoj reprezentaciji je uvijek dobra atmosfera i svi se rado odazivaju i žele napraviti nešto više. Sigurno je da uz to zajedništvo treba i malo sreće, hrvatska nogometna reprezentacija pokazala nam je što se može zajedništvom."

"Hrvatska je po meni uvijek favorit i traži pobjedu u svakoj utakmici, to je pokazala u zadnjih 15-ak godina i tako se moramo i postaviti. Moramo cijeniti svakog protivnika, ali i znati da smo kao reprezentacija uvijek bili dobri."

FOTO: HINA/ Tomislav Pavlek

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!