Rukomet

Sve je spremno za Croatia Cup, ulaznice se već mogu kupiti

Sportnet • ponedjeljak, 02.01.2023.
Sve je spremno za Croatia Cup, ulaznice se već mogu kupiti
Foto: FaH

Hrvatska muška seniorska reprezentacija okupila se na Novu godinu i započela završne pripreme za Svjetsko prvenstvo kojem su domaćini Švedska i Poljska od 11. – 29. siječnja 2023...

U sklopu završnih priprema u Poreču, Hrvatski rukometni savez tradicionalno organizira Croatia Cup. Naši gosti od 6. do 8. siječnja su Sjeverna Makedonija i Izrael.

Hrvatska će prvi susret igrati protiv Sjeverne Makedonije koja je također sudionik Svjetskog prevnstva. S klupe je predvodi legendarni Kiril Lazarov i taj je susret na rasporedu 6. siječnja u 20.15 sati.

Dan kasnije u istom terminu, igraju Sj. Makedonija i Izrael, da bi Croatia Cup završio susretom Hrvatske protiv Izraela 8. siječnja 2023. godine također u 20.15 sati.

Cijena pojedinačne karte je osam eura (60,28 kn). Ulaznice za sve utakmice Croatia Cupa već se mogu kupiti na web stranici ulaznice.hr.

Hrvatska muška seniorska reprezentacija posljednji put je igrala u Poreču prije dvije godine protiv Španjolske u EHF EURO Cupu. Bilo je to davno i ne sumnjamo da će prijatelji rukometa iz toga grada, ali i cijele Istre, kao i nedavno u Puli, napuniti Žatiku pa u dobrom raspoloženju ispratiti rukometaše na Svjetsko prvenstvo.

hrs.hr

FOTO: HINA/ Admir BULJUBAŠIĆ

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!