Rukomet

Francuzi bez Villeminota na Svjetskom prvenstvu, koronavirus u redovima Danske i Nizozemske

Mihaela Bradovski • četvrtak, 05.01.2023.
Francuzi bez Villeminota na Svjetskom prvenstvu, koronavirus u redovima Danske i Nizozemske

Reprezentacije se pripremaju za nastup na Svjetskom prvenstvu, a neke od njih vode bitku i s pozitivnim testovima na koronavirus...

Dobre vijesti za reprezentaciju Danske. Na okupljanje reprezentacije pozitivan na koronavirus stigao je Simon Pytlick, ali jučer je imao negativne testove i može se priključiti suigračima i krenuti s pripremama za nastup na Svjetskom prvenstvu.

Danci se nadaju kako neće imati novih pozitivnih slučajeva i da je ovo bio jedinstven takav.

Koronavirus je i u reprezentaciji Nizozemske koja je potvrdila kako su tri člana stožera i jedan igrač bili pozitivni. Riječ je i Jornu Smitsu za kojeg se nadaju kako će imati vrlo brzo negativan test s obzirom da je nedavno bio također zaražen. Pozitivni su bili i pomoćni trener Wai Wong, fizioterapeut Robert Baardse i menadžer tima Maike Willems.

A Francuzi nemaju problem s pozitivnim testovima već s ozljedama. Ostali su definitivno bez Kyliana Villeminota koji se nije uspio oporaviti.

Villeminot već neko vrijeme muku muči s ozljedom koljena. "Od početka priprema nije mogao držati korak s ritmom treninga. Nije u mogućnosti nastaviti pripreme i vratit će se u svoj klub Montpellier", poručili su iz Francuskog rukometnog saveza.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!