Rukomet

Šveđani se ne stignu niti smjestiti u autobusu na putu do dvorane

Mihaela Bradovski • četvrtak, 12.01.2023.
Šveđani se ne stignu niti smjestiti u autobusu na putu do dvorane
Foto: EPA

Švedska rukometna reprezentacija ima najjednostavniji put do dvorane u kojoj odigrava utakmice na ovom Svjetskom prvenstvu...

Švedska je domaćin ovog Svjetskog prvenstva, a smještena je u skupinu koja igra svoje utakmice u Göteborgu. Danas je igrala protiv Brazila i slavila 26:18, a ono što joj svakako ide u prilog je što "živi" u susjedstvu dvorane.

Naime udaljenost od hotela u kojem je smještena švedska reprezentacija pa do dvorane je svega 300 metara. Ipak, u dvoranu ipak dolazi autobusom.

Možda bi bilo jednostavnije prošetati se tu kratku udaljenost, ali, švedski izbornik Solberg podsjeća kako se prilikom dolaska u dvoranu autobusom snimaju određeni kadrovi i zbog toga Šveđani moraju "putovati" klasičnim putem.

Uostalom, Jim Gottfridsson priznaje kako je to i puno bolje zbog same koncentracije na utakmicu.

"Tako je jednostavnije, nemamo vremena za 55 selfieja na putu do dvorane. Kada uđete u autobus, tada ste već glavom u utakmici."

Za Šveđane ovo nije nikakva novost, naime na prošlom Europskom prvenstvu. U Bratislavi prolazili su još kraću dionicu s obzirom da je dvorana praktički bila u produžetku hotela. No, svejedno zbog TV kamera morali su ulaziti u autobus.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!