Košarka

Bez glavnih zvijezda: Zubac među boljima kod Clippersa u porazu u Salt Lake Cityju

Branimir Korać • četvrtak, 19.01.2023.
Bez glavnih zvijezda: Zubac među boljima kod Clippersa u porazu u Salt Lake Cityju
Foto: Marin Sušić

Ivica Zubac jedini je od Hrvata noćas bio u akciji, a njegovi Los Angeles Clippersi poraženi su u gostima kod Utah Jazza...

Oslabljeni Los Angeles Clippersi bez prvenstveno Paula Georgea, Kawhija Leonarda, Johna Walla, gostovali su kod Utah Jazza i upisali uvjerljiv poraz 126:103.

S obzirom na izostanke, rezultat nikoga nije začudio, Jazz je iskoristio probleme s kadrom koje je u ovom susretu imao Los Angeles.

Ivica Zubac i dalje skuplja minutažu i ne uzima odmor iako je Ty Lue govorio kako je kod njega očit zamor materijala. No i ovdje je imao među najvećim minutažama i dobro odradio svoj dio posla.

Mogao bi završiti i među akcijama večeri, Lauri Markkanen zakucao je preko njega u trećoj dionici u vrijeme dok se Jazz potpuno odvajao.

Lauri Markkanen odigrao je sjajnu utakmicu i predvodio Jazz iako je u prošle dvije utakmice pauzirao zbog problema s kukom.

Noćas se vratio u akciju te je upisao 34 poena i 12 skokova, a Mike Conley dodao je 17 poena i devet asistencija.

Kod Clippersa Norman Powell ubacio je 30 poena (7/9 trica), a Zubac je za 26 minuta dodao 15 poena (7/13 za dva, 1/1 slobodna), uhvatio 12 skokova i podijelio dvije blokade.

NBA:
Utah Jazz - Los Angeles Clippers 126:103

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!