Nogomet

Sesvećani upisali pobjedu u pripremnom dvoboju protiv Vrapča

Mihaela Bradovski • četvrtak, 02.02.2023.
Sesvećani upisali pobjedu u pripremnom dvoboju protiv Vrapča

Nogometaši Sesveta i Vrapča pripremaju se za nastavak sezone, a u međusobnom prijateljskom dvoboju Sesvećani su bili uspješniji s 3:1...

Drugoplasirana momčad SuperSport Druge NL i četvrtoplasirani sastav Treće NL Centar, Sesvete i Vrapče, odradili su pripremni dvoboj koji je okončan 3:1 pobjedom Sesvećana.

Na pomoćnom terenu s umjetnom travom sva četiri gola pala su u drugom poluvremenu, a strijelci pogodaka za Sesvete bili su igrači koji su ove zime pojačali momčad.

Dvostruki strijelac bio je Jozef Kuqi koji je dosad nosio dres Međimurja dok je jedan pogodak dodao Marko Guja koji je stigao iz Mladosti iz Ždralova.

Strijelac za Vrapče bio je Bartol Markušić koji je u prvom dijelu sezone Treće NL Centar bio strijelac četiri puta.

Sesvećani su igrali u sastavu: Ilinčić, Kulenović, Zorica, Brigić, Šuart, Laštro, Mijatović, Lee, Kovačić, Čuljak, Barišić. Još su igrali Prša, Kuqi, Abramović, Petrović, Mody, Vukasović, Opačić, Puček, Grgić, Besek, Guja.

Za Vrapče su igrali Ševerdija, Nikšić, Marić, Vuletić, Kćira, Ćosić, Tomšić, Špišić, Bajan, Markušić, Bošnjak. U nastavku su ušli Szczuka, Tomić, Houdek, Milković, Gracin, Pranjić, Krpan.

FOTO: Sesvete Facebook

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!