Rukomet

Nikola Karabatić stavio potpis na ugovor i za sljedeću sezonu

Mihaela Bradovski • subota, 04.02.2023.
Nikola Karabatić stavio potpis na ugovor i za sljedeću sezonu
Foto: EPA

Nikola Karabatić stavio je potpis na produženje ugovora s PSG-om na još jednu godinu što znači da će i sljedeće sezone nositi pariški dres...

Nakon što se duže vrijeme spominjalo kako će Nikola Karabatić staviti potpis na ugovor s PSG-om, to se i dogodilo. Doduše, nagađanja o novom trogodišnjem ugovoru nisu se ostvarila, Karabatić je za sada produžio samo za sljedeću sezonu.

U PSG je stigao u srpnju 2015. godine i od tada je svake sezone osvajao naslov prvaka Francuske, tome je dodao i tri Francuska kupa, tri Liga kupa i dva Trofeja prvaka.

U dresu PSG-a skupio je ukupno 279 utakmica te je postigao 1.009 golova te je jedan od najuspješnijih igrača u povijesti francuskog klupskog rukometa.

"Moja želja od početka je bila produžiti ugovor i ostati u klubu te nastaviti pisati povijest koja je počela 2015. godine. Kroz godine smo pokazali da je PSG jedan od najvećih klubova svijeta i drago mi je da ću biti njegov dio i sljedeće sezone. Pred nama je još puno posla i želimo još puno toga osvojiti", poručio je Karabatić.

Prije dolaska u PSG Karabatić je igrao za Montpellier, Kiel, Pays d'Aix te u konačnici Barcelonu iz koje je stigao u Pariz.

FOTO: EPA/Zbigniew Meissner

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!