Tenis

Ćorić: 'U svim ključnim momentima odservirao sam odlično'

Petar Jenjić • subota, 04.02.2023.
Ćorić: 'U svim ključnim momentima odservirao sam odlično'
Foto: EPA

U izjavi nakon meča Borna Ćorić posebno je istaknuo svoj dobar servis i da jednog dana želi biti tenisač s najviše pobjeda za Hrvatsku u Davis Cupu...

Borna Ćorić donio je Hrvatskoj prvi bod u dvoboju protiv Austrije. Nakon meča posebno je izdvojio svoj servis koji je funkcionirao poslije dugo vremena.

"Stvarno je bio odličan meč, napokon mi se malo vratio servis. Imam osjećaj da zadnjih par mjeseci nisam servirao najbolje, a danas je on imao samo jednu break šansu, ne znam točno, ali nije imao puno. U svim ključnim momentima odservirao sam odlično. Iznimno mi je drago zbog toga."

Zadnju pobjedu na domaćem terenu ostvario je protiv Francesa Tiafoea u polufinalu Davis Cupa.

"To su jako lijepa sjećanja, uvijek govorim da mi je jedan od najdražih mečeva u karijeri. Jako mi je drago što se toga mogu sjetiti. Što se tiče novog formata, vidjet ćemo hoće li se vratiti stari pa da igramo pred domaćom publikom. Uvijek mi se drago vratiti igrati pred našim ljudima."

Bila mu je to 15. pobjeda u Davis Cupu čime je stigao u društvo Ljubičića, Čilića i Ivaniševića.

Jako ugledno društvo, velika mi je čast. Kao što sam već rekao, cilj mi je završiti prvi s najviše pobjeda. Mislim da im neće biti mrsko, s tim da Marin još uvijek igra. On je naš vođa tako da sam siguran da će on još imati dosta toga za reći."

FOTO: EPA/Jorge Zapata

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!