Tenis

Gojo: 'Hvala Ćoriću što je meni olakšao donijeti ovaj bod'

Petar Jenjić • subota, 04.02.2023.
Gojo: 'Hvala Ćoriću što je meni olakšao donijeti ovaj bod'

Borna Gojo rekao je nakon pobjede protiv Dominica Thiema da je odigrao dobar meč i nada se da parovi mogu zaključiti posao...

Uvijek raspoloženi Borna Gojo u mečevima Davis Cupa donio je Hrvatskoj i drugi bod protiv Austrije. Pobijedio je Dominica Thiema te doveo reprezentaciju na korak od pobjede.

"Dobar meč za mene, uvijek mentalno malo lakše kad se ulazi s 1:0. Hvala Borni Ćoriću što je meni olakšao donijeti ovaj bod. Baš sam pričao s izbornikom, ništa nije gotovo, sutra se igraju parovi, to je uvijek na jednu loptu. Nadam se da možemo dobiti 3:0, ali ako ne, ja i Borna smo spremni. Nadamo se da neće."

Hrvatski tenisač odigrao je jako dobar meč protiv igrača koji je nekad bio treći na svijetu, ali su ga ozljede udaljile od najboljih.

"Mislim da je bio dobar meč s moje strane. On se vraća od ozljede, kraj godine odigrao je jako dobro. Baš sam pričao s Marinom koji je igrao s njim. Igrao je dobru, on ima svoju klasu. On sam može reći kako je igrao, za mene je bilo dobro i sretan sam zbog pobjede."

Foto: Mario Ćužić/HTS

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!