Košarka

Dobar posao u Italiji: Neven Spahija pronašao novi angažman

Petar Jenjić • utorak, 07.02.2023.
Dobar posao u Italiji: Neven Spahija pronašao novi angažman
Foto: Kristijan Komarica

Hrvatski trener Neven Spahija sve je dogovorio s Venezijom, a svoj debi imat će u nedjelju protiv Pesara kojeg vodi Jasmin Repeša...

Posljednjih nekoliko dana pisalo se o pojačanim pregovorima Venezije i Nevena Spahije, a danas je stigla vijest da će hrvatski trener preuzeti talijansku momčad.

60-godišnji trener preuzima ekipu koja je godinama jedna od boljih u talijanskoj Lege A, ali ove sezone jednostavno nije opravdala očekivanja i trenutno je na devetom mjestu. Uz to, drži peto mjesto u Eurokupu s omjerom 7-6.

Četverostruki talijanski prvak i osvajač Kupa iz sezone 2019./20. tako će u svoje redove dovesti Spahiju koji će pokušati popraviti ono što se popraviti može.

Zanimljivo, svoju prvu utakmicu na klupi nove momčadi imat će u nedjelju kada mu u goste stiže Pesaro kojeg vodi Jasmin Repeša.

Nekadašnji izbornik hrvatske reprezentacije vodio je broje klubove kroz karijeru, a bio je i asistent u NBA ligi, u momčadima Atlanta Hawksa i Memphis Grizzliesa. Posljednji klub koji je vodio bila je Baskonia.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!