Nogomet

HNS-ova delegacija upisala se u knjigu žalosti u spomen na Ćiru Blaževića

Mihaela Bradovski, hns.family • četvrtak, 09.02.2023.
HNS-ova delegacija upisala se u knjigu žalosti u spomen na Ćiru Blaževića
Foto: hns.family

Predsjednik Marijan Kustić predvodio je delegaciju Hrvatskog nogometnog saveza koja je u Informativno-multimedijskom centru Budi ponosan otvorila knjigu žalosti u spomen na Miroslava Ćiru Blaževića, velikana hrvatskog nogometa koji je u srijedu preminuo u Zagrebu...

Predsjedniku Kustiću pridružili su se izvršni direktor Saveza, Tomislav Svetina, odnosno izbornik Vatrenih, Zlatko Dalić.

"Dragi Ćiro,

hvala ti na velikom prijateljstvu i podršci te na svemu što si dao hrvatskom nogometu. Tvoji rezultati zauvijek će ostati upisani u povijest našeg nogometa, ali više od toga pamtit ćemo te po tvom osmijehu, humoru, šarmu i energiji koju si imao do posljednjeg dana.

Tvojim odlaskom nastala je velika praznina, ali uvijek ćemo brižno čuvati uspomenu na tebe kao jednog od istinskih velikana našeg nogometa.

Dragi naš Ćiro, počivao u miru Božjem!", napisao je Marijan Kustić.

"Dragi moj šefe,

hvala ti na svemu što si napravio za mene i našu Hrvatsku. Bio si moj nogometni učitelj, moj nogometni otac. Falit će mi tvoj savjet, tvoj osmijeh, tvoja psovka. Bio si i bit ćeš zauvijek trener svih trenera. Počivaj u miru", napisao je Zlatko Dalić.

"Dragi šefe,

poznavati te bila je privilegija koju si omogućio velikom broju ljudi. Energija kojom si zračio bila je neponovljiva, a svima oko sebe predstavljao si hrabrost, ostvarenje snova i duh pobjede.

Jedan i jedini ĆIRO", napisao je Tomislav Svetina.

Svi oni koji se žele upisati u knjigu žalosti, mogu to u Informativno-multimedijskom centru "Budi ponosan" učiniti od 10 do 18 sati svakog dana, osim nedjelje.

Hrvatski nogometni savez naknadno će obavijestiti javnost o točnom terminu komemoracije i posljednjeg ispraćaja Miroslava Ćire Blaževića.

AUTOR: Hrvatski nogometni savez

FOTO: Drago Sopta/HNS

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!