Rukomet

Dobar otpor Lokosica: 'Ovo je tek početak na osnovu kojega moramo raditi dalje'

Sportnet, Branimir Korać • ponedjeljak, 13.02.2023.
Dobar otpor Lokosica: 'Ovo je tek početak na osnovu kojega moramo raditi dalje'

Rukometašice Lokomotive oprostile su se od Lige prvakinja porazom u gostima kod Rapida u Bukureštu. Domaćim igračicama pružile su dobar otpor i to raduje trenera Šoštarića...

U posljednjoj utakmici u skupini Lige prvakinja, rukometašice zagrebačke Lokomotive izgubile su u spektakularnom ozračju u Bukureštu 27:22 (15:12) od ekipe Rapida.

Najbolje kod Lokomotive bile su Tena Petika sa sedam pogodaka i Lena Ivančok s 11 obrana, dok je kod rumunjske ekipe Orlane Kanor postigla devet pogodaka.

"Čestitke pobjednicama. Jako dobra utakmica s naše strane, pružile smo odličan otpor Rapidu. Naš ne baš najbolji početak bio je prouzročen fenomenalnim ozračjem koje su napravili njihovi navijači, što je za nas nešto sasvim novo, nešto što još nismo doživjele. No, zadovoljni smo i drago nam je da smo u pozitivnom tonu završili naše natjecanje u Ligi prvakinja. Čestitam i svojim curama", istaknula je Mia Tupek.

Zadovoljan je na kraju bio i Nenad Šoštarić kojeg itekako veseli napredak njegovih igračica.

"Odigrali smo odličnu utakmicu pred prekrasnom publikom! Tko ovo nije doživio ja bih mu uistinu želio da to doživi jer ovo je nešto nakon čeka mene i nakon 40 godina bavljenja rukometom podilaze trnci. Cure su odigrale odličnu utakmicu protiv vrhunske ekipe u vrhunskom ambijentu, no odlučili su sitni detalji koji su pokazatelj neiskustva. Primjerice da idemo prebrzo završavati napad s igračicom više pa ne razigravamo, ne radimo ono što smo se dogovorili, da zatvaramo pivota i puštamo šut izvana.., ali ja na svemu curama samo mogu čestitati. Ovo je tek početak na osnovu kojega moramo raditi dalje."

Foto: Ivan Santro/RK Lokomotiva

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!