Nogomet

Tužna vijest iz Turske: Christian Atsu nije preživio razoran potres

Branimir Korać • subota, 18.02.2023.
Tužna vijest iz Turske: Christian Atsu nije preživio razoran potres
Foto: EPA

U moru stravičnih vijesti koje svakog sata dolaze iz Turske, stigla je i ona o pronalasku tijela ganskog nogometaša Christiana Atsua...

Iako se prije nekoliko dana pojavila vijest kako je Christian Atsu pronađen živ u ruševinama zgrade u Hatayu, na žalost ta informacija iz nepotvrđenih izvora pokazala se netočnom.

Atsu se u narednim danima pokušao locirati u svim dostupnim bolnicama i prihvatilištima, bezuspješno, te je bilo sve izglednije da je još u ruševinama.

Sa svakim danom bilo je sve manje izgleda da će se pronaći preživjeli pa je tako 12 dana nakon stravičnog potresa pronađeno i njegovo tijelo.

Njegov menadžer Murat Uzunmehmet potvrdio je kako je Atsu pronađen i da nije preživio potres. Pronađeni su i njegov mobitel, kao i osobne stvari te je izvučen iz ruševina.

Nesretni ganski nogometaš bio je član Hatayspora, trebao je odletjeti iz Hataya večer prije potresa, ali odlučio je ostati s momčadi nakon što je dan ranije postigao pobjednički pogodak u sudačkoj nadoknadi.

Atsu je u dresu ganske reprezentacije skupio 65 nastupa i postigao devet golova, a igrao je za Porto, Rio Ave, bio član Chelseaja koji ga je slao na posudbe u Vitesse, Everton, Bournemouth, Malagu, Newcastle.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!