Vodeni sportovi

Kobešćak: 'Naša igra i forma idu iz lošega na gore, ovo je bila kulminacija'

Mihaela Bradovski • subota, 18.02.2023.
Kobešćak: 'Naša igra i forma idu iz lošega na gore, ovo je bila kulminacija'
Foto: FaH

Vaterpolisti Juga upisali su u petak neočekivani poraz u Dubrovniku u sklopu osmog kola Lige prvaka protiv Spandaua. Nijemci su slavili s 13:11, a Vjekoslav Kobešćak bio je vrlo razočaran...

Trener Juga Vjekoslav Kobešćak imao je puno zamjerki na nastup svoje momčadi. Spandau je iznenadio u Dubrovniku, a Kobešćak je vrlo zabrinut zbog igre Juga u ovom trenutku.

"Naša igra i forma idu iz lošega na gore. Od početka nismo bili u ritmu koji bi nam donio pobjedu, ali ono što je zabrinjavajuće je da u posljednja dva mjeseca padamo energetski i po pitanju rješenja, a danas je ta naša loša igra imala kulminaciju", kaže Kobešćak.

Nijemci su odradili jako dobru utakmicu i napravili su ono što nisu uspjeli u prošlom susretu u Berlinu kadaje Jug tijesno slavio.

"Spandau je igrao odlično u ovom susretu, iskoristio sve naše pogreške, a bilo ih je zaista puno, kako u obrani tako i u napadu. Domaćin se kvalitetno pripremio, mi izgleda definitivno nismo. Ne samo da smo pobijeđeni nego je protivnik dominirao kroz čitav susret, izuzev možda prvi napad."

Ovaj poraz dodatno brine Kobešćaka i po pitanju prolaza na završni turnir.

"S ovim će porazom biti teško dohvatiti završnicu."

FOTO: HINA/ Mario STRMOTIĆ

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!