Nogomet

Ancelotti: 'Ovo je Modrić, ovo je najbolji Modrić kojeg možete vidjeti u jednoj utakmici'

Mihaela Bradovski • srijeda, 22.02.2023.
Ancelotti: 'Ovo je Modrić, ovo je najbolji Modrić kojeg možete vidjeti u jednoj utakmici'
Foto: EPA

U vjerojatno svojoj najboljoj izvedbi ove sezone Real Madrid je stigao do visoke 5:2 pobjede u gostima kod Liverpoola. Carlo Ancelotti bio je oduševljen...

Real Madrid upisao je visoku pobjedu u prvom susretu osmine finala Lige prvaka. Na Anfieldu je slavio protiv Liverpoola s 5:2 i tako si širom otvorio vrata prolaza za koji će potvrdu tražiti na svom stadionu.

Igraj na utakmice Lige prvaka na SuperSport.hr (18+)

Ulazak u utakmicu nije bio dobar, Liverpool je već u prvih 15 minuta vodio 2:0 i nitko nije mogao niti pomisliti da će sve ovako završiti.

"Imali smo velikih problema u početku, nisam očekivao da ćemo startati na ovaj način. Na sreću, kao što se gotovo uvijek dogodi s mojim timom, zadržali su hladnu glavu, iskontrolirali emocije i malo po malo su ulazili u utakmicu pokazujući kvalitetu koju imaju."

Ancelotti je mogao biti posebno zadovoljan realizacijom, pet golova protiv Liverpoola na Anfieldu nije lako postići.

"Znao sam da će realiziranje prilika biti enormno bitno, odlučio sam se za opasnu ofenzivnu opciju", priznaje Ancelotti i dodaje:

"Pobijediti na ovom terenu nije lagan posao, a napraviti to na ovakav moćan način je još kompliciranije. Zadovoljni smo, a u Madridu moramo završiti posao."

Posebno impresivan bio je Luka Modrić koji je zaslužio sve pohvale koje je dobio.

"Ovo je Modrić, ovo je najbolji Modrić kojeg možete vidjeti u jednoj utakmici. Bio je naš ključ izlaska iz teške situacije."

FOTO: EPA/Peter Powell

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!