Nogomet

Kustić: 'Lovrenu će vrata reprezentacije uvijek biti otvorena'

Mihaela Bradovski, hns.family • četvrtak, 23.02.2023.
Kustić: 'Lovrenu će vrata reprezentacije uvijek biti otvorena'
Foto: FaH

Dejan Lovren objavio je kako završava reprezentativnu karijeru, a predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić poručio je da su mu vrata reprezentacije uvijek otvorena...

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Marijan Kustić, zahvalio je Dejanu Lovrenu na velikom doprinosu uspjesima hrvatske reprezentacije povodom Lovrenovog oproštaja od Vatrenih.

Prije nego što je objavio oproštajno pismo, Lovren je o svojoj odluci obavijestio predsjednika Saveza Marijana Kustića i izbornika Zlatka Dalića.

"Dejanu prije svega želim zahvaliti na svemu što je dao hrvatskoj reprezentaciji od svog debija u listopadu 2009. godine. Pamtit ćemo njegove briljantne igre na svjetskim prvenstvima 2018. i 2022. godine, na kojima je bio jedan od stožernih igrača hrvatske reprezentacije u tim povijesnim uspjesima našeg nogometa", istaknuo je predsjednik HNS-a Marijan Kustić.

"Osim važne uloge na terenu, Dejan je bio jedan od lidera naše svlačionice - njegov borbeni, odlučan i samopouzdan gard bio je od iznimne važnosti za naše mlađe igrače. Davao je značajan doprinos stvaranju pozitivne, zabavne i poticajne atmosfere, a iako će sada nedostajati kao igrač, siguran sam da će i dalje biti uvijek blizu reprezentacije. Dejanu od srca želimo sve najbolje u nastavku karijere, puno uspjeha i zdravlja, a vrata hrvatske reprezentacije - za koju je nastupao s puno ponosa - uvijek će mu biti otvorena", zaključio je predsjednik Kustić, a piše na stranicama Hrvatskog nogometnog saveza.

FOTO: HINA/ Damir SENČAR

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!