Košarka

VIDEO: Šarić se vratio u Phoenix s Oklahomom, publika ga pozdravila velikim pljeskom

Petar Jenjić • subota, 25.02.2023.
VIDEO: Šarić se vratio u Phoenix s Oklahomom, publika ga pozdravila velikim pljeskom
Foto: EPA

Oklahoma City Thunder poražena je na gostovanju kod Phoenix Sunsa koji su lijepom gestom dočekali povratak Darija Šarića...

Phoenix Sunsi još čekaju prvu utakmicu Kevina Duranta, ali to im nije odmoglo doći noćas do pobjede protiv Oklahoma City Thundera sa 124:115, njegove nekadašnje ekipe.

Igraj na košarkaške utakmice na SuperSport.hr (18+)

Dok čekaju Duranta da se vrati nakon ozljede koljena, Sunsi su slavili u 12. od zadnjih 16 utakmica. Na kraju treće četvrtine imali su vodstvo 94:87 koje su sačuvali i ostatak utakmice.

Bila je to prva utakmica Darija Šarića od odlaska iz Sunsa u Thunder u kojoj je igrao protiv nekadašnje momčadi. Iz franšize su tijekom jednog time-outa u prvoj četvrtini prikazali montažu na velikom ekranu, a publika ga je pozdravila velikim pljeskom.

Šarić je odigrao 11 i pol minuta te ostvario učinak od osam poena (0/2 za dva, 2/2 za tricu, slobodna bacanja 2/2), četiri skoka i jedne asistencije. Thunder je predvodio Isaiah Joe s 28 koševa i sedam asistencija.

Najbolji je u pobjedničkim redovima bio Devin Booker s 25 poena, šest skokova i osam asistencija. Iako je ubacio samo jednu tricu iz sedam pokušaja, ta je trica bila dovoljna da prestigne Stevea Nasha i postane igrač s najviše ubačenih vanjskih šuteva u povijesti Sunsa.

NBA:
Phoenix Suns - Oklahoma City Thunder 124:115

FOTO: EPA/CJ GUNTHER

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!