Nogomet

NK Osijek uputio obavijest za navijače uoči utakmice protiv Hajduka

Petar Jenjić • utorak, 28.02.2023.
NK Osijek uputio obavijest za navijače uoči utakmice protiv Hajduka
Foto: FaH

Iz NK Osijek uputili su upute navijačima uoči utakmice četvrtfinala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa protiv Hajduka. Ističe se da prodaje karata na dan utakmice neće biti, osim za članove kluba...

Priopćenje NK Osijeka sa službene stranice kluba prenosimo u potpunosti:

Igraj na Osijek - Hajduk na SuperSport.hr (18+)

Uoči domaće utakmice protiv HNK Hajduk u četvrtfinalu SuperSport Hrvatskog kupa, na rasporedu u srijedu 1. ožujka od 18 sati na stadionu Gradski vrt, podsjećamo sve naše navijače na pravila ponašanja na stadionu, a sve kako bi se izbjegle rigorozne kazne za naš Klub i naše navijače u vidu zatvaranja tribine ili stadiona.

Pozivamo sve naše navijače na fer i korektno navijanje te podsjećamo na zakonske odredbe, za vrijeme i nakon utakmice, a koje se odnose na prekomjernu alkoholiziranost, zabranu posjedovanja i uporabe pirotehničkih sredstava, svih oblika diskriminacijskog ponašanja, bacanja predmeta i neovlašteni ulazak u natjecateljski prostor i drugo.

Posebno apeliramo na sve naše navijače da se suzdrže od svih oblika govora mržnje (na temelju rasne, nacionalne, vjerske, regionalne i druge osnove) i bacanja bilo kakvih predmeta u natjecateljski prostor. Molimo sve navijače da se uoči, za vrijeme i nakon utakmice ne zadržavaju na prolazima, stepenicama i u prostorima uz ogradu. Vrata stadiona otvaraju se u 16 sati, a sve navijače pozivamo na što raniji dolazak kako bi se izbjegle gužve na ulazima.

Prodaja ulaznica za utakmicu NK Osijek – HNK Hajduk trajat će do utorka 28. veljače u 18 sati. Na dan utakmice prodaja će biti moguća isključivo za članove NK Osijek (na dan utakmice neće biti moguće učlaniti se u NK Osijek). Također, ulaz s obilježjima gostujuće momčadi neće biti dozvoljen na tribinama Istok, Zapad i Jug.

FOTO: HINA/ Marko MRKONJIĆ

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!