Nogomet

Poms nezadovoljan nakon pobjede Hajduka, Živković ispisao povijest Osijeka

Petar Jenjić • srijeda, 01.03.2023.
Poms nezadovoljan nakon pobjede Hajduka, Živković ispisao povijest Osijeka
Foto: FaH

Trener Osijeka Rene Poms nije bio zadovoljan ishodom utakmice protiv Hajduka, ali vjeruje u pozitivnu reakciju već protiv Dinama...

Osijek je poražen u četvrtfinalu SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa. Na Gradskom vrtu do pobjede je stigao Hajduk te tako ostavio domaćina bez još jedne pobjede u nizu.

Igraj na Dinamo - Osijek na SuperSport.hr (18+)

"Razočarani smo ishodom utakmice, imali smo veća očekivanja od ovoga, ali mislim da zbog prvog poluvremena nismo više ni zaslužili. Nismo nikako mogli zaustaviti Livaju, a ako izgubite dosta utakmica, samopouzdanje vam pada. Sad smo u takvoj situaciji", kazao je trener Rene Poms.

Slijedi utakmica protiv Dinama na Maksimiru.

"Moramo dati sve od sebe da se podignemo, počevši od sutra. Siguran sam da ćemo reagirati pozitivno, vjerujemo u sebe i nećemo odustajati. U sljedećoj utakmici imamo Dinamo koji je favorit, ali već smo ga porazili ove sezone. Ne idemo na Maksimir na praznike, idemo nešto napraviti."

Kako za Luku Vuškovića, tako moramo posebno izdvojiti i mladog osječkog napadača Filipa Živkovića koji je također kao 16-godišnjak postigao gol.

Za prvu momčad debitirao je ove zime i u svom sedmom nastupu stigao do gola. Od hrvatske samostalnosti nije bilo mlađeg strijelca za NK Osijek.

FOTO: HINA/Mario Mrkonjić

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!