Nogomet

Hajdukovi juniori imat će veliku podršku s tribina, protiv Borussije na većem stadionu

Mihaela Bradovski • utorak, 07.03.2023.
Hajdukovi juniori imat će veliku podršku s tribina, protiv Borussije na većem stadionu

Dortmundska Borussia ugostit će Hajdukove juniore u četvrtfinalu Lige prvaka u Oberhausenu što je odlična vijest za sve navijače splitskog kluba koji žele prisustvovati ovom susretu...

Nadanja Hajduka su se ostvarila. Zbog velikog interesa iz Njemačke i Hrvatske, Borussia je odlučila da će u četvrtfinalu juniorske Lige prvaka ugostiti Hajduk na znatno većem stadionu.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Protiv PSG-a u osmini finala uzvrat igrala je u svom trening centru koji ima prilično ograničen broj mjesta na jednoj maloj tribini uz travnjak.

Tako će susret četvrtfinala igrati u 50-ak kilometara udaljenom Oberhausenu na stadionu Niederrhein koji ima kapacitet nešto više od 17 tisuća mjesta što znači da će veliki broj Hajdukovih navijača, posebno onih s adresom u Njemačkoj, moći prisustvovati ovom susretu.

Susret je na rasporedu za tjedan dana, u srijedu 15. ožujka s početkom u 18:30 sati, igra se samo jedna utakmica i pobjednik ide u polufinale.

Stadion je to na kojem nastupa Rot-Weiß Oberhausen, član regionalne lige, odnosno četvrtog razreda njemačkog nogometa. U funkciji je još od 1926. godine, a u nekoliko navrata je renoviran, posljednji put 2018. godine.

FOTO: Wikipedia

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!