Nogomet

Stanišiću samo pohvale, Nagelsmann poručuje: 'Nisu svi vjerovali da može ovako odigrati'

Mihaela Bradovski • četvrtak, 09.03.2023.
Stanišiću samo pohvale, Nagelsmann poručuje: 'Nisu svi vjerovali da može ovako odigrati'
Foto: EPA

Bayern je eliminirao PSG iz Lige prvaka, a još jednu odličnu utakmicu u dresu Bavaraca odradio je Josip Stanišić koji je dobio bitku protiv Kyliana Mbappea...

Još jedna neuspješna europska sezona za PSG koji svake sezone iznova najavljuje borbu za trofej pobjednika Lige prvaka, a još jednom mu se na putu našao jaki Bayern. Bavarci su bili odlični i slavili i drugi put za potvrdu prolaza.

Igraj na utakmice Lige prvaka na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Ako uspijemo spojiti maksimalnu glad za uspjehom i emocije s kvalitetom koju posjedujemo, tada ćemo moći ostvariti sve", istaknuo je Julian Nagelsmann nakon velike 2:0 pobjede u uzvratu protiv PSG-a.

Bayern je posebno dobro izgledao u fazi obrane gdje je zagušio Mbappea i Messija, a važnu ulogu u tome igrao je i Josip Stanišić.

"Nisu svi vjerovali da može ovako odigrati, odradio je nevjerojatnu utakmicu i dobivao duele, zajedno s Upamecanom i de Ligtom odigrao je za najvišu moguću ocjenu", hvalio je Stanišića Nagelsmann i dodao:

"U drugom dijelu branili smo se s puno strasti, bilo je jasno da smo bolja momčad i zasluženo smo slavili. Strast i zajedništvo bili su ključ za pobjedu protiv ovakve momčadi."

Stanišića je pohvalio i sportski direktor Hasan Salihamidžić.

"Stanišić je bio fantastičan, jako sam sretan zbog toga, on je mladi igrač iz naše akademije."

FOTO: EPA/HANNIBAL HANSCHKE

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!