Ostali sportovi

Usik i Fury bez dogovora, Hrgović ponovno kandidat za ulazak u ring s Ukrajincem

Branimir Korać • petak, 10.03.2023.
Usik i Fury bez dogovora, Hrgović ponovno kandidat za ulazak u ring s Ukrajincem

Filip Hrgović nikako ne pronalazi protivnika, ali mogla bi mu se iznenada otvoriti prilika za ulazak u ring s Oleksandrom Usikom...

Promotor Oleksandra Usika i njegova desna ruka, Aleksander Krasjuk, priznao je kako od borbe protiv Tysona Furyja čini se neće biti ništa.

Igraj na boksačke mečeve na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Problem je u novcu, odnosno u raspodjelu novca koji bi pripao pobjedniku, dogovor nije na pomolu i boksački krugovi tvrde kako je malo vjerojatno da će se on i dogoditi.

"Ne čini se izglednim da će doći do borbe 29. travnja, imam takav osjećaj. Premalo je vremena, a jeste li vidjeli bilo kakvu objavu od strane Tysona i njegovog tima da se pripremaju borbu? Mislim da nisu u trening kampu i da je njihova odluka kako neće prihvatiti borbu, moramo biti realni", dodao je Krasjuk.

Ako Fury ne prihvati borbu, Usik bi se trebao boriti protiv Joea Joycea (WBO), Filipa Hrgovića (IBF) ili Daniela Duboisa (WBA).

Dubois ne bi trebao biti u planu s obzirom na ozljedu i činjenicu da ga se ne očekuje u ringu još nekoliko mjeseci. Filipu Hrgoviću bi se tako napokon mogla otvoriti ogromna prilika koju sigurno neće odbiti.

FOTO: Matchroom

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!