Nogomet

Calhanoglu: 'Ovakva utakmica obnavlja motivaciju, ponosni smo'

Petar Jenjić • utorak, 14.03.2023.
Calhanoglu: 'Ovakva utakmica obnavlja motivaciju, ponosni smo'
Foto: EPA

Hakan Calhanoglu proglašen je najboljim igračem uzvratnog susreta osmine finala Lige prvaka u kojem je Inter igrao protiv Porta...

Prednost iz prve utakmice obranio je Inter koji je u gostima kod Porta odigrao bez golova. Igračem utakmice proglašen je Hahan Calhanoglu koji je dao i izjavu za Sky Italiju.

Igraj na utakmice Lige prvaka na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Jako je puno emocija sada u meni, nakon toliko godina. Sada smo ponosni na ovo. Napravili smo neke pogreške, ali odradili smo sjajan posao. Bilo je jako teško, ali čestitam momčadi za odličan posao."

Interu je ovo prvo četvrtfinale od 2011. godine, a još od 2006. u među osam se u istoj sezoni nisu plasirala oba milanska kluba.

"Svašta se može dogoditi u Ligi prvaka, a ova utakmica obnavlja motivaciju kod nas. Napravili smo sjajan posao, nismo zabili, ali radili smo naporno do posljednjeg sučevog zvižduka i plasirali se dalje."

Utakmicu je prokomentirao i Henrih Mhitarjan.

"Idemo do kraja? Lijepo je sanjati, ali želimo dati najbolje od sebe. Odlična je šansa, a Inter nije već neko vrijeme igrao četvrtfinale. Pred nama su nova dva teška dvoboja, ali dat ćemo sve od sebe da idemo još dalje."

FOTO: EPA/ESTELA SILVA

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!