Nogomet

Koeman izostavio zvijezdu Bayera pa objasnio: 'Imam sumnju oko njegovih mogućnosti'

Branimir Korać • srijeda, 22.03.2023.
Koeman izostavio zvijezdu Bayera pa objasnio: 'Imam sumnju oko njegovih mogućnosti'
Foto: EPA

Nasljednik Louisa van Gaala na klupi nizozemske reprezentacije Ronald Koeman, izostavio je s popisa Jeremieja Frimponga. Mladi desni bočni Bayera ne uklapa se u Koemanovu viziju...

Desni bočni Bayera iz Leverkusena, 22-godišnji Jeremie Frimpong, jedan je od onih koji se nisu našli na popisu Ronalda Koemana iako se nalazi u vrlo dobroj formi.

Igraj na Francuska - Nizozemska na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Frimpong je standardni član prve postave Bayera i na meti je brojnih velikih klubova, međutim u nizozemskoj reprezentaciji još će pričekati na debi. Louis van Gaal vodio ga je u Katar na Svjetsko prvenstvo, ali Koeman ga ne vidi niti na popisu kandidata.

Novi izbornik nije impresioniran Frimpongovim učinkom od sedam golova i pet asistencija u Bundesligi i smatra kako se ne uklapa u njegov način igre.

"Nema Frimponga? To je zbog sustava koji igramo. On igra skoro poput krila, a moji desni bekovi moraju biti sposobni igrati dobru obranu. Imam sumnju oko njegovih mogućnosti u tom dijelu", otvoreno je poručio Koeman.

Nizozemska u kvalifikacijama u prva dva kola igra 24. ožujka protiv Francuske na Stade de Franceu, a tri dana kasnije u Rotterdamu igrat će protiv Gibraltara.

FOTO: EPA/RONALD WITTEK

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!