Ostali sportovi

Trener odbojkašica Neba najavljuje susrete 21. kola i vjeruje u dobar otpor svoje ekipe

Sportnet, Mihaela Bradovski • petak, 24.03.2023.
Trener odbojkašica Neba najavljuje susrete 21. kola i vjeruje u dobar otpor svoje ekipe

Odbojkašice ovoga vikenda na rasporedu imaju susrete 21. kolo. Najneizvjesniji dvoboj očekuje se između Ribole i Dinama...

Zaprešićko Nebo kao nove prvoligašice, dva kola prije kraja Superlige nalaze se na osmom mjestu sa skorom 6-14. No matematika ih još uvijek očito muči, jer njihov oprezni trener Mato Dragičević u najavi 21. kola Superlige odbojkašica kaže:

Igraj na odbojkaške utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

MARINA KAŠTELA - NEBO, subota 25. ožujka u 19 sati

Marina je favorit u svakom slučaju. Četvrte su i igraju kod kuće te svakako žele osigurati poziciju za play off. No i mi želimo u tom susretu osvojiti barem bod, jer još uvijek nismo teoretski osigurali opstanak. Idemo hrabro u Kaštela odigrati najbolje što znamo.

BRDA - KELTEKS, subota 25. ožujka u 18 sati

Brda su nakon nekih vezanih pobjeda postala nezgodan suparnik kod kuće, jer se kao pretposljednja ekipa na tablici grčevito bore za opstanak. Ali i Kelteks želi zadržati drugu poziciju uoči play offa, tako da će to biti vrlo zanimljiva utakmica u kojoj i jedni i drugi imaju veliki ulog.

ENNA VUKOVAR - SPLIT, subota 25. ožujka u 19 sati

Vukovarke su osim poraza od Marine pokazale u posljednje vrijeme vrlo stabilnu formu, pogotovo kod kuće, dok je Split nakon što su osigurale opstanak u ligi u laganom padu. No, kako se radi o dvije odlične ekipe to bi mogao biti vrlo zanimljiv i neizvjestan susret u kojem ipak laganu prednost imaju domaće.

VELI VRH - OSIJEK, subota 25. ožujka u 19 sati

Iznimno zanimljiva i neizvjesna utakmica. Puljanke kao trenutno posljednja ekipa traže slamku spasa, a i deseto plasirani Osijek bi prije posljednjeg kola i susreta s Vukovarkama želio riješiti sve nedoumice oko opstanka. Tu bih laganu prednost ipak dao gošćama koje su pokazale konstantniju igru do sada, pogotovo u drugom dijelu Superlige.

MLADOST - RIJEKA CO, subota 25. ožujka u 19 sati

Najmanje izvjesna utakmica od svih u ovom kolu, Mladost je tu definitivno favorit. Riječanke tu nemaju što izgubiti, a kako se radi o mladoj i potentnoj ekipi koja je Mladost dobro namučila i u Kupu Hrvatske, Zagrepčanke će se morati dobro potruditi za pobjedu.

RIBOLA KAŠTELA - DINAMO, subota 25. ožujka u 16 sati

Odlična utakmica. Dinamo treći, Ribola peta i još uvijek gaje nadu u play off, tako da će se svojski potruditi u ovoj utakmici koja bi po meni vrlo lako mogla otići i u pet setova. No i Dinamo će odigrati maksimalno koncentrirano ne želeći izgubiti treću poziciju uoči play offa, a nije nevažno i možda uhvatiti drugu, koja daje prednost domaćeg terena. U svakom slučaju u polufinalu play offa žele izbjeći Mladost, tako da motiva i jednima i drugima u ovom susretu neće nedostajati.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!