Nogomet

Hodža: 'Na svakom od nas je da pokaže ono najbolje i izbori poziv'

Petar Jenjić • ponedjeljak, 27.03.2023.
Hodža: 'Na svakom od nas je da pokaže ono najbolje i izbori poziv'

Mladi U-21 reprezentativac Veldin Hodža rekao je u najavi utakmice protiv Engleske da je atmosfera u momčadi dobra i da je na svakom igraču pojedinačno pokazati najbolje od sebe te izboriti poziv za Europsko prvenstvo...

Pred hrvatskom nogometnom reprezentacijom do 21 godine prijateljska je utakmica na Craven Cottageu protiv vršnjaka iz Engleske (28. ožujka). Susret je za Max Sport najavio Veldin Hodža.

Igraj na kvalifikacije za EP na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Uzbuđen sam, lijepo je igrati protiv tako velike zemlje i takve ekipe. Engleska ima dobru momčad i očekujemo jednu dobru utakmicu."

Prije nekoliko dana u Varaždinu remizirali su s Izraelom.

"Dojmovi se slegnu nekoliko dana nakon utakmice, izbornik nam je rekao gdje moramo popraviti neke stvari u kojima nismo bili dobri. Pripremili smo neke zamisli za utakmicu i nadamo se dobrom rezultatu."

Engleska je porazila Francuze s 4:0.

"U naletu su, ali to je nogomet, u nogometu se svašta može dogoditi. Bit će sigurno dobra utakmica. Kod nas je atmosfera dobra, svi dečki su dobri, sve bolje se upoznajemo. Nema ovdje prijateljskih utakmica, ovo je dokazivanje za nas, za sve koje nas čeka Euro. Na svakom od nas je pokaže ono najbolje i izbori poziv. Dat ćemo sve od sebe i nadamo se pozitivnom rezultatu", dodao je Hodža.

FOTO: Max Sport/screenshot

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!