Nogomet

Kuntz: 'Sutra nam je šansa pokazati da znamo igrati s velikim ekipama'

Petar Jenjić • ponedjeljak, 27.03.2023.
Kuntz: 'Sutra nam je šansa pokazati da znamo igrati s velikim ekipama'
Foto: FaH

Izbornik turske nogometne reprezentacije Stefan Kuntz i vratar Mert Günok najavili su dvoboj protiv Hrvatske. Obojica ističu želju da razvesele svoje navijače nakon tragičnih događanja ove godine...

Izbornik turske reprezentacije Stefan Kuntz održao je pressicu uoči utakmice protiv Hrvatske, a uz njega je bio vratar Bešiktaša Mert Günok.

Igraj na Turska - Hrvatska na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Kao reprezentacija ovdje u Bursu smo stigli i potrudit ćemo se svim silama pobijediti. Pozivam sve ljude da dođu u što većem broju i navijaju za nas. Prema Hrvatskoj imamo poštovanja, sutra navečer dat ćemo sve od sebe kako bismo dobili utakmicu. Nakon potresa mnogi su ostali bez domova i imaju problema, a mi ćemo se kao nogometaši boriti da ih malo usrećimo", rekao je vratar Turske.

Nadovezao se izbornik Kuntz.

"Nismo igrali dovoljno dobro protiv Armenije, ali imali smo nekoliko razloga, najveći je što imamo lošu prošlost. U drugom poluvremenu promijenili smo taktiku i odigrali bolje. Sutra je drugačija situacija, mi igramo kod kuće pred 40 tisuća navijača. To nam daje snagu za pobjedu. Hrvatska je težak protivnik, zna dominirati. Sutra nam je šansa pokazati da znamo igrati s velikim ekipama."

Izbornik Turske pogledao je hrvatsku utakmicu protiv Walesa.

"Hrvatska je zahtjevan suparnik, gledao sam utakmicu protiv Walesa. Dominirali su cijelom vrijeme i na kraju primili gol. Nekad treba imati i sreće, a tu su nesretno primili gol nakon prekida. To nimalo neće promijeniti naše planove za sutra."

FOTO: HINA/ Ivana IVANOVIĆ

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!