Zimski sportovi

Finalom Alpe Adria Trophy natjecanja brzoklizači završili još jednu uspješnu sezonu

Sportnet, Mihaela Bradovski • utorak, 04.04.2023.
Finalom Alpe Adria Trophy natjecanja brzoklizači završili još jednu uspješnu sezonu

Finalnim natjecanjem Alpe Adria Trophy serije održanim proteklog vikenda u Celju, završio je natjecateljski dio sezone u brzom klizanju na kratke staze.

Klizačice i klizači Kluba za brzo klizanje Meteor na natjecanju su osvojili ukupno devet medalja u pojedinačnim kategorijama (po tri zlatne, srebrne i brončane).

Na natjecanju su dodijeljene i medalje i pehari za ukupne pobjednike cijele Alpe Adria Trophy serije natjecanja u sezoni 2022/23. U osam pojedinačnih kategorija u konkurenciji 257 klizačica i klizača Meteorovi predstavnici osvojili su četiri zlatne i četiri srebrne medalje.

U ekipnoj konkurenciji 23 ekipe iz 12 zemalja KBK Meteor osvojio je drugo mjesto i srebrni pehar te zadržao kontinutet plasmana među najbolje tri ekipe ove serije natjecanja.

Završetak natjecateljske sezone koja je za naše brzoklizače bila obilježena izvrsnim rezultatima na europskoj i svjetskoj razini ne označava i kraj sezone treniranja. Juniori nastavljaju s treninzima, a nakon kraćeg odmora pridružit će im se i seniori.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

Zimski sportoviOstalo
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!