Nogomet

Ljubičić s LASK-om ostao bez finala, petorica Hrvata izborila polufinale rumunjskog Kupa

Petar Jenjić • četvrtak, 06.04.2023.
Ljubičić s LASK-om ostao bez finala, petorica Hrvata izborila polufinale rumunjskog Kupa
Foto: FaH

Sturm Graz minimalno je svladalo LASK u polufinalu austrijskog Kupa, a istim je rezultatom u Rumunjskoj Cluj bio bolji od Argesa...

Finale austrijskog Kupa izborio je Sturm Graz koji je na domaćem terenu minimalno svladao LASK. Jedini pogodak na susretu postigao je Tomi Horvat u 68. minuti.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Za LASK je nastupio i Marin Ljubičić koji je u igru ušao u 74. minuti. U finalu Sturm čeka Rapid Beč koji je jučer s 2:1 bio bolji od Rieda.

Austrijski kup, polufinale:
Sturm Graz - LASK 1:0

Adnan Aganović ušao je u igru za Sepsi u 75. minuti, a njegova je momčad s visokih 4:1 na domaćem terenu bila bolja od Miovenija. Tao je izborila polufinale rumunjskog Kupa.

Gosti su u završnici prvog poluvremena ostali s igračem manje zbog isključenja Vlada Popa. Dva pogotka za pobjedničku ekipu zabio je Cosim Matei, dok su po jedan dodali Ion Gheorghe i Alexandru Tudorie. Jedini strijelac za goste bio je Ionut Laurentiu.

Sljedeću rundu izborio je i Cluj koji je kao domaćin minimalno bio bolji od Argesa. Jedini gol postigao je Ermal Krasniqi u 89. minuti susreta.

Denis Kolinger odigrao je cijelu utakmicu za Cluj, Anton Maglica igrao je do 84. minute, dok je Lovro Cvek ušao u igru u 66. minuti umjesto Karla Muhara.

Cijelu utakmicu za goste je odigrao Antonio Jakoliš.

Rumunjski kup, četvrtfinale:
Sepsi Sf. Gheorghe - Mioveni 4:1
Cluj - Arges 1:0

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!