Ostali sportovi

Izaslanstvo Hrvatskog karate saveza posjetilo resorno ministarstvo

HINA, Mihaela Bradovski • petak, 14.04.2023.
Izaslanstvo Hrvatskog karate saveza posjetilo resorno ministarstvo

Brojne su aktivnosti pred hrvatskim karatistima, a o njima je ministricu turizma i sporta Nikolinu Brnjac upoznalo izaslanstvo Hrvatskog karate saveza...

Ministrica turizma i sporta RH, Nikolina Brnjac, u nazočnosti državnog tajnika za sport Tomislava Družaka, u kabinetu resornog ministarstva primila je predsjednika Hrvatskog karate saveza i glavnog tajnika Europske karate federacije Davora Cipeka te karate legendu Želimira Feitla Žigu.

Prijem je održan povodom EP-a u karateu koje će se odlukom Kongresa Europske karate federacije u svibnju 2024. održati u Zadru, a Davor Cipek je, osim navedenog ministricu upoznao s dosadašnjim uspjesima karate reprezentativaca, aktivnostima Saveza u idućem razdoblju te o najmasovnijem međunarodnom događaju - WKF kampu, kupu i ligi za mlade koji će se u lipnju tradicionalno održati u Poreču.

Predsjednik Hrvatskog karate saveza Davor Cipek i Želimir Feitl zahvalili su na pomoći i potpori koju je do sada Ministarstvo turizma i sporta pružilo karate sportu, a ministrica Brnjac uputila je iskrene čestitke na postignutim rezultatima i uspješnom radu Saveza uz podršku pri organizaciji prvenstva sljedeće godine u Zadru.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!