Nogomet

Odlična atmosfera u Švicarskoj: Pjesma navijača nije izostala ni na treningu juniora Hajduka

Krešimir Milić • četvrtak, 20.04.2023.
Odlična atmosfera u Švicarskoj: Pjesma navijača nije izostala ni na treningu juniora Hajduka

Hajduk se spremao na posljednjem treningu uoči polufinalnog ogleda s Milanom, a imali su tijekom treninga podršku desetak navijača koji su ih stigli podržati. Tako su imali priliku dijelom osjetiti i mali dio atmosfere kakva će ih sutra čekati na stadionu u Ženevi…

Posljednji trening prije polufinale utakmice s Milanom odradili su Hajdukovi juniori u Nyonu, u trening centru Colovray. U odličnoj atmosferi prošao je posljednji trening uoči polufinalnog ogleda, a pratilo ga je i desetak navijača koji su stigli dati podršku „bilim tićima“ u te se hajdučka pjesma čula sve do kraja treninga. „Ajmo Hajduče“ čulo se u pozadini dok je Marijan Budimir sa stručnim stožerom igračima davao posljednje instrukcije uoči utakmice.

Igraj na Hajduk - Milan na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Slika 2 od 2.
Foto: Krešimir Milić

Bila je to dobra priprema u sjajnoj atmosferi gdje su igrači imali priliku osjetiti i mali dio one podrške koja će ih pratiti sutra od 18 sati tijekom dvoboja s Milanom u Ženevi.

Slika 1 od 1.
Foto: Krešimir Milić

Trening je pratio i nekadašnji veznjak Hajduka Josip Skoko, čiji sin Noa nastupa za juniore, a bila je tu i silna svita hrvatskih medija iz raznih redakcija koji su stigli u velikom broju. Pred njih je i nakon treninga izašao Marijan Budimir koji svakako sa svojom momčadi ima želju osvojiti ovo natjecanje.

Slika 3 od 3.
Foto: Krešimir Milić

„Bio je ovo relaksirajući trening, da malo opustimo igrače. Sve taktičke pojedinosti već smo dogovorili. Stalno se ponavlja da je ovo povijesna utakmica, ali ja želim da momci odigraju opušteno“, kazao je Budimir, a potom se osvrnuo i na sutrašnjeg protivnika:

„Oni imaju svoju igru od koje neće puno odstupiti. Prilagodit će nam se malo, kao i mi njima. Prava su talijanska ekipa, natjecateljska.“

Velika podrška navijača neće izostati na utakmici, a danas su im dali podršku i na treningu.

Slika 4 od 4.
Foto: Krešimir Milić

„Po tome se vidi koliko je Hajduk velik klub, navijači dolaze i na treninge. Naš fokus je na utakmici, igrači moraju izvršiti svoje zadatke, ali huk s tribina sigurno će im značiti. Stalno nas pitaju vidimo li se u srijedu? Nadam se da će tako i biti“, zaključio je Budimir.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!