Nogomet

Ancelotti najavio Modrićev nastup protiv Cityja: 'Dobro je, igrat će u sredini on i ostali'

HINA, Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 08.05.2023.
Ancelotti  najavio Modrićev nastup protiv Cityja: 'Dobro je, igrat će u sredini on i ostali'
Foto: EPA

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić osjeća se dobro te će igrati u utorak za Real Madrid protiv Manchester Cityja u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka, rekao je Realov trener Carlo Ancelotti.

Modrić, 37-godišnji vezni igrač, u subotu je odigrao posljednjih osam minuta u finalu španjolskog Kupa kralja s Osasunom, nakon što se oporavio od ozljede bedrenog mišića lijeve noge.

Igraj na Real Madrid - Manchester City na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Dobro je. Igrat će sutra", izjavio je Ancelotti na konferenciji za medije u Madridu.

Aktualni europski prvak Real Madrid ugostit će Manchester City u 21 sat dok se u drugom polufinalu susreću Milan i Inter u srijedu. Upitan zna li već sada tko će mu zaigrati na sredini terena, Ancelotti je odgovorio: "Modrić i ostali".

Modrić je ove sezone upisao 45 nastupa za Real i 12 za reprezentaciju Hrvatske, a ozljeda lijeve noge od prije dva tjedna bila mu je prva ove sezone. Zbog nje je propustio dvije prvenstvene utakmice. Real Madrid će na Santiago Bernabeu istrčati nakon što je u subotu u Sevilli s 2:1 svladao Osasunu osvojivši kup.

"Jako smo motivirani i puni želje", napomenuo je Ancelotti.

"Sutra planiramo odigrati cjelokupno dobro. Ključna utakmica će biti uzvratna pa sutra želimo steći prednost uoči nje", poručio je.

FOTO: EPA/Kiko Huesca

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!