Košarka

Ništa od suspenzije, Jokić kažnjen novčano

HINA, Petar Jenjić • utorak, 09.05.2023.
Ništa od suspenzije, Jokić kažnjen novčano
Foto: EPA

Centar Denver Nuggetsa Nikola Jokić zaradio je kaznu u iznosu od 25 tisuća dolara zbog sukoba s vlasnikom Phoenix Sunsa tijekom utakmice...

Najbolji košarkaš Denver Nuggetsa, sjajni srpski centar Nikola Jokić kažnjen je s 25 tisuća dolara zbog sukoba s vlasnikom Phoenix Sunsa Matom Ishbijom tijekom četvrte utakmice drugog kruga doigravanja NBA lige.

Igraj na NBA doigravanje na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Tijekom treće četvrtine utakmice lopta je u jednom trenutku završila u prvom redu gledališta ispod koša te je pala baš u ruke Ishbije. Nakon što ju vlasnik Sunsa nije odmah vratio sucima reagirao je Jokić i pokušao ju istrgnuti iz ruku Ishbije.

Tijekom utakmice Jokić je za svoj postupak dobio tehničku pogrešku, no po njezinom završetku bilo je govora i o mogućoj suspenziji srpskog centra. Ipak, u Jokićevu obranu stao je i sam Ishbia.

"Suspendirati ili kazniti ikoga zbog sinoćnjeg incidenta ne bi bilo pošteno. Iznimno poštujem Jokića i ne bih želio vidjeti nešto takvo", poručio je putem Twittera.

Nakon 129:124 pobjede Sunsa u četvrtoj utakmici omjer u seriji je poravnat na 2-2, a prolazak u finale Zapada izborit će momčad koja prva ostvari četiri pobjede. Peta utakmica igrat će se u noći s utorka na srijedu u Denveru.

FOTO: EPA/WILL OLIVER

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!