Tenis

Grand Slam pobjednik ipak je bio prejak za Prižmića

Petar Jenjić • petak, 12.05.2023.
Grand Slam pobjednik ipak je bio prejak za Prižmića

Dino Prižmić nije uspio doći do pobjede u četvrtfinalu Challengera u Austriji nakon što je od njega bolji bio Dominic Thiem...

Osvajač US Opena 2020. godine, dvostruki finalist Roland Garrosa i finalist Australian Opena, Dominic Thiem, daleko je od svojih najbolji dana i formu hvata na Challengeru turnirima.

Igraj na teniske mečeve na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Austrijanac ovog tjedna nastupa na Challengeru u Mauthausenu, a danas je u četvrtfinalu za protivnika imao Dina Prižmića kojeg je porazio u dva seta.

Thiem je u njihovom prvom međusobnom dvoboju slavio s dva puta po 6:3 nakon jednog sata i 42 minute provedenih na terenu i izborio polufinale protiv Hamada Međedovića.

Austrijanac je napravio tri breaka u prvom setu, naspram jednog Prižmićevog. U drugom je setu hrvatski tenisač napravio break, no prednost nije dugo zadržao. Thiem je okrenuo i stigao do pobjede.

Challenger Mauthausen, četvrtfinale:
Dominic Thiem - Dino Prižmić 6:3, 6:3

FOTO: Frane Hrabrov

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • tapiros12.05.2023. u 17:17
    Ista stvar kao i protiv Gasqueta - solidna igra, ali nema završnicu, ne može poentirati jer je fizički još preslab za ove seniore! Fali mu i servis - samo ubacuje loptu. Ako to popravi i ako se ne ozlijedi teže on može biti top 20 igrač bez puno muke!
    tapiros