Nogomet

Zhang: 'Dok god sam u Interu, cilj će biti da momčad bude jača od prošlogodišnje'

Branimir Korać • srijeda, 17.05.2023.
Zhang: 'Dok god sam u Interu, cilj će biti da momčad bude jača od prošlogodišnje'
Foto: EPA

Predsjednik Intera Steven Zhang oduševljen je i ponosan nakon što je Inter dohvatio finale Lige prvaka, a posebno ističe Simonea Inzaghija i njegov stožer...

Prvi čovjek Intera Steven Zhang isijavao je zadovoljstvom i vjeruje kako milanska momčad može otići do kraja u Ligi prvaka.

Igraj na utakmice Lige prvaka na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Sve zasluge idu treneru i njegovom timu. U finalu je sve moguće, mi vjerujemo da možemo napraviti veliki rezultat i sve ćemo napraviti za to."

Zhang ističe kako je Inter jako napredovao od trenutka kada je došao u klub.

"Ovo je naša sedma godina ovdje, došao sam kada sam imao 24 godine i u klubu je bilo igrača koji nikada nisu igrali u Ligi prvaka. Sada smo u finalu i napravili smo svoj posao vrativši Inter na vrh. Dok god smo ovdje radit ćemo sve da ga i zadržimo tu. Prijelazni rok je uvijek prilika da se osnažite, oko mene je dosta profesionalaca i rezultat pokazuje da smo dobro radili. Dok god sam ovdje, cilj će biti da momčad bude jača od prošlogodišnje."

Zhang je posebne pohvale upućivao Simoneu Inzaghiju.

"Iako imam tek 31 godinu, radio sam s puno trenera, ali Inzaghi je poseban, miran je u svakoj situaciji. Bez obzira pobjeđujemo li ili gubimo, uvijek je smiren i to je njegova možda i najveća kvaliteta. On je jedini trener koji me nikada nije tražio nijednog igrača."

FOTO: EPA/MATTEO BAZZI

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!