Nogomet

"Bili vlak" ide iz Splita za Rijeku na finale Kupa

Petar Jenjić • srijeda, 17.05.2023.
"Bili vlak" ide iz Splita za Rijeku na finale Kupa
Foto: FaH

Navijači Hajduka u velikom će broju doći na finale SuperSport Hrvatskog nogometnog Kupa u Rijeku protiv Šibenika, a dio njih će putovati i "Bilim vlakom"...

Navijači Hajduka u jako kratkom vremenu pokupovali su svoj kontigent ulaznica za finale SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa protiv Šibenika koja će se održati 24. svibnja na Rujevici.

Igraj na Hajduk - Šibenik na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Jedan dio navijača do Rijeke će putovati "Bilim vlakom". Objavila je to Torcida u utorak u kasnim večernjim satima, a cijena putovanja iznosit će 40 eura. Vrijeme polaska bit će objavljeno naknadno, a prijave se vrše u KNH Torcida svaki dan, osim u petak od 18 do 21 sat, sve dok se vlak ne popuni.

Hajduk je organizirao isključivo online prodaju potvrde kojom se može fizički predignuti ulaznica, a pravo prvokupa imali su pretplatnici Hajduka za ovu sezonu. Svi navijači pozvani su nositi bijele majice.

Svakom klubu finalistu dodijeljeno je 30,5 posto kapaciteta stadiona - za navijače Hajduka bit će dostupna četiri sektora na istočnoj tribini stadiona Rujevica, dok će za navijače Šibenika biti dostupna sjeverna tribina.

FOTO: HINA / Mario Strmotić

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!