Nogomet

Maretić: 'Da smo sami birali, nismo mogli izabrati gori ždrijeb'

Branimir Korać, hns.family • srijeda, 17.05.2023.
Maretić: 'Da smo sami birali, nismo mogli izabrati gori ždrijeb'
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL

Hrvatska reprezentacija u futsalu imat će jako težak posao u skupini Europskog prvenstva mdo 19 godina. Posao teško da je mogao biti teži...

Izbornik hrvatske futsalske reprezentacije do 19 godina Duje Maretić prokomentirao je ždrijeb završnog turnira Europskog prvenstva u Poreču.

Igraj na utakmice futsala na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Hrvatska će kao domaćin treće po redu europske smotre zaigrati u Skupini A, zajedno s dvostrukim prvakom Španjolskom, prošlogodišnjim finalistom Portugalom, te Francuskom, koja se po drugi puta uzastopno plasirala na završni turnir.

"Da smo sami birali, nismo mogli izabrati gori ždrijeb, međutim Hrvatska protiv najjačih igra najbolje i morat ćemo to ovoga puta stvarno pokazati. Nadali smo se izbjeći te suparnike, ali igramo pred domaćom publikom i nadam se da će nas ljudi doći podržati. Sigurno će uživati u dobrim utakmicama", rekao je izbornik Duje Maretić poslije ždrijeba u Poreču.

"Naš se futsal podiže, imamo sve više okupljanja i očekivanja su velika. Nadam se da će mnogo djece gledati Europsko prvenstvo i poželjeti uključiti se u futsalske akademije, te da ćemo mi svojim igrama pridonijeti tome", dodao je.

AUTOR: Hrvatski nogometni savez

FOTO: Marko Lukunić/PIXSELL

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

NogometFutsal
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!