Košarka

Marčinković: 'Imamo pozitivan omjer protiv Splita, ali on je i dalje najbolja momčad u Hrvatskoj'

Branimir Korać • petak, 19.05.2023.
Marčinković: 'Imamo pozitivan omjer protiv Splita, ali on je i dalje najbolja momčad u Hrvatskoj'
Foto: Pixsell

U polufinalu doigravanja HT Premijer lige Cedevita Junior igra protiv Splita. U subotu s početkom u 19 sati na rasporedu je prvi dvoboj ova dva protivnika...

Cedevita Junior nije imala previše problema u četvrtfinalu doigravanja. S glatkih 2-0 eliminirala je Šibenku dok je s druge strane Split vodio težu bitku s Boscom kojeg je u drugoj utakmici svladao ubačajem u posljednjim trenucima.

Igraj na Split - Cedevita Junior na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Zagrepčani su zadovoljni ostvarenim, prvi cilj je bio polufinale doigravanja i on je i ostvaren.

"Ulaskom u polufinale ostvarili smo sve ciljeve koje smo zacrtali na početku sezone. Rasterećeno idemo u Split, svakako ćemo probati odigrati što bolju utakmicu i pokušat ćemo iznenaditi domaćina ako nam se ukaže prilika. Split je favorit u ovom susretu, ali nadam se da ćemo odigrati dobro. Vjerujem u svoje igrače, imali smo malo vremena da se odmorimo i da se spremimo, idemo odigrati najbolje što možemo", izjavio je trener Damir Mulaomerović.

Važnu ulogu protiv Splita mogao bi imati Pavle Marčinković, jedan od najiskusnijih u Cedevitinoj momčadi i igrač koji je nosio i Splitov dres.

"Konačno počinje polufinalna serija protiv Splita čija nam je ekipa dobro poznata. U odnosu na prošli međusobni susret vratili su nam se Mustapić i Topolović što je za nas jako bitno, za sustav i za samu rotaciju jer je uzvrat već u utorak. Iako imamo pozitivan omjer protiv njih ove sezone to ne znači ništa jer je Split i dalje najbolja momčad u Hrvatskoj, završili su kao prvoplasirani, ali sve to nama daje dodatni motiv pred početak ove serije."

Prvi susret u Splitu na rasporedu je u subotu od 19 sati.

FOTO: Igor Šoban/PIXSELL

HT Premijer liga, doigravanje

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!