Tenis

[VIDEO] Mikael Ymer diskvalificiran nakon što je razbio reket na sučevoj stolici

Mihaela Bradovski • četvrtak, 25.05.2023.
[VIDEO] Mikael Ymer diskvalificiran nakon što je razbio reket na sučevoj stolici

Šveđanin Mikael Ymer neće po dobrom pamtiti nastup u osmini finala turnira u Lyonu. Tu je, naime, zaradio diskvalifikaciju te je izgubio i prije kraja meča...

Francuz Arthur Fils prošao je u četvrtfinale turnira u Lyonu nakon što je u osmini finala njegov protivnik diskvalificiran.

Igraj na mečeve turnira u Lyonu na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Fils je igrao protiv Mikaela Ymera koji je u završnici prvog seta potpuno izgubio fokus i ušao u svađu s glavnim sucem Rogeriom Santosom.

Ymer je smatrao kako je loptica koju je poslao Fils završila u autu, pokazivao je trag, ali Santos nije pokazao namjeru da uopće siđe i provjeri trag loptice.

"Zašto ne provjeriš trag loptice, Želiš mi reći da nećeš sići i provjeriti trag? Nikada to još nisam doživio, ovo se jednostavno ne događa", u nevjerici je govorio Ymer.

Šveđanin je nastavio s igrom i vrlo brzo potpuno dekoncentriran dopustio Filsu break. Dok je išao prema klupi, Ymer je doslovno uništio svoj reket na sučevoj stolici nekoliko puta udarivši s njim.

Ovdje pogledajte Ymerove minute ludila.

Na teren je pozvan supervizor koji je priopćio Ymeru da je diskvalificiran nakon čega je ovaj mirno čestitao Filsu i napustio teren.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!