Tenis

Mate Pavić uspješan na startu Roland-Garrosa u mješovitim parovima

Petar Jenjić • srijeda, 31.05.2023.
Mate Pavić uspješan na startu Roland-Garrosa u mješovitim parovima
Foto: Pixsell

Mate Pavić startao je pobjedom na startu turnira mješovitih parova na Rolland Garrosu. Hrvatski tenisač nastupa i ovoga puta u kombinaciji s Amerikankom Bethanie Mattek-Sands...

Nakon ranog ispadnaja u muškim parovima, Mate Pavić igra i u mješovitoj konkurenciji. Kao i na nekim ranijim Grand Slamovima, nastupa s Amerikankom Bethanie Mattek-Sands

Igraj na Roland-Garros na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Američko-hrvatska kombinacija izjednačila je rezultat s Australian Opena na početku godine te prošla prvu prepreku na Roland-Garrosu. Na drugoj strani nalazila se nizozemska kombinacija Demi Schuurs/Jean-Julein Rojer.

Mattek-Sands i Pavić svladali su četvrte nositelje u dva seta nakon jednog sata i 16 minuta provedenih na pariškoj zemlji. Slavili su sa 6:3, 6:4.

Schuurs i Rojer startali su s breakom i vodstvom 2:0, ali do kraja prvog seta dva su puta gubili svoj servis. U tri uzastopna gema sredinom drugog seta vidjeli smo breakove. S obzirom na to da je američko-hrvatska kombinacija napravila dva, to je ujedno značilo i konačnu pobjedu.

U osmini finala igrat će protiv boljih iz dvoboja Melichar-Martinez/Krawietz - Andreescu/Venus koji svoj meč tek trebaju u narednim danima.

Roland-Garros, 1. kolo:
Bethanie Mattek-Sands/Mate Pavić - Demi Schuurs/Jean-Julien Rojer 6:3, 6:4

FOTO: Sanjin Strukić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!